راهکارهای دبیرکل اسبق ناتو برای حفاظت از اوکراین

رئیس سابق ناتو می‌گوید اوکراین با «جنگ ابدی» مواجه است، مگر اینکه اروپا فشار بر روسیه را افزایش دهد.

به گزارش سیمای انرژی، « آندرس فوگ راسموسن » دبیر کل اسبق ناتو گفته است که اوکراین با «جنگ ابدی» و فرسایش تدریجی قلمرو مواجه است، مگر اینکه اروپا فشار بر روسیه را به طور چشمگیری افزایش دهد، از جمله با استقرار نیرو و ایجاد سپر موشکی و پهپادی در قلمرو ناتو برای محافظت از اوکراین در برابر حملات روسیه به زیرساخت‌های آن.

«آندرس فوگ راسموسن»، که از سال ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۴ سمت ناتو را بر عهده داشت و از سال ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۹ نخست وزیر دانمارک بود، در مصاحبه‌ای با گاردین گفت که اگر کشورهایی مانند لهستان با میزبانی چنین پدافند هوایی موافقت کنند، روسیه درک خواهد کرد که حمله به اوکراین حمله به کل اتحاد ناتو خواهد بود.

او گفت: «ما باید با ساخت یک سپر هوایی به اوکراینی‌ها کمک کنیم تا از خود در برابر موشک‌ها و پهپادهای روسی محافظت کنند. کشورهای ناتو که همسایه اوکراین هستند می‌توانند محل استقرار یک سیستم دفاع هوایی و موشکی مستقر در ناتو باشند.»

راسموسن همچنین خواستار استقرار یک نیروی حفاظتی اروپایی برای اوکراین پیش از توافق آتش‌بس شد.

او گفت که «ائتلاف مشتاقان» که امیدوار بودند چنین نیرویی را برای زمانی که جنگ پایان می‌یابد، تشکیل دهند، به ائتلافی از منتظران تقلیل یافته است.

راسموسن گفت که تغییرات در استراتژی ضروری است. او گفت: «اگر تغییرات عمده‌ای در استراتژی ایجاد نکنیم، به دنبال یک جنگ ابدی خواهیم بود.  تغییرات در سرعت و طرز فکر لازم است.»

راسموسن که روابط نزدیکی با رهبری اوکراین برقرار کرده است گفت که ضمانت‌های امنیتی قاطع، کار را برای ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین، برای فروش یک توافق صلح به مردم خود که شامل از دست دادن قلمرو اوکراین می‌شود، آسان‌تر می‌کند.

او گفت که اگر آلمان مایل باشد «اولین اقدام‌کننده» باشد و موشک‌های کروز تاماهاک خود را در اختیار اوکراین قرار دهد، هنوز هم می‌توان بحث در مورد عرضه موشک‌های کروز تاماهاک آمریکایی به اوکراین را که دونالد ترامپ از آن حمایت نکرده است، از سر گرفت.

او گفت: «این کار پیامی روشن به آن سوی اقیانوس اطلس می‌فرستد و کاخ سفید را تحت فشار قرار می‌دهد. »

راسموسن خواستار استفاده از دارایی‌های مسدود شده روسیه برای اوکراین شدو گفت: «ما باید دارایی‌های مسدود شده ۱۵۰ میلیارد یورویی [۱۳۲ میلیارد پوندی] روسیه در یوروکلیر را آزاد کنیم و از این دارایی‌ها به عنوان مبنایی برای وام خرید سلاح استفاده کنیم و امیدواریم بازسازی را آغاز کنیم.»

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.