واکنش سفیر ایران در بیروت به شهادت سرویس‌خبری و عکاس المیادین

سفیر جمهوری اسلامی ایران در بیروت به شهادت عکاس و سرویس‌خبری شبکه المیادین توسط رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد.

به گزارش سیمای انرژی، «مجتبی امانی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در بیروت در صفحه کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: گویا تقدیر المیادین این است که در راستای حق و کلمه قربانی بدهد.

وی نوشت: ۲ نفر از خانواده المیادین با تجاوز وحشیانه رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند و این جنایت به کارنامه رژیم اسرائیل که مملو از نسل‌کشی است افزوده می‌شود.

امانی در ادامه نوشت که هدف این اقدام بزدلانه خاموش کردن صدای این شبکه مقاوم در رسوا کردن وحشیگری‌های رژیم اشغالگر است.

سفیر ایران در پایان این جنایت را به شبکه المیادین و پرسنل آن تسلیت گفت.

واکنش سفیر ایران در بیروت به شهادت سرویس‌خبری و عکاس المیادین

بر اساس این گزارش، در بمباران امروز(سه‌شنبه)رژیم صهیونیستی در مثلث طیر حرفا - الجبین سه شهروند (دو سرویس‌خبری و یک غیرنظامی) به شهادت رسیدند. المیادین گزارش داد، فرح عمر سرویس‌خبری و ربیع المعماری عکاس خبری در حمله صهیونیست‌ها در جنوب لبنان شهید شدند.

این شبکه افزود: حملات اشغالگران تیم خبری المیادین در جنوب لبنان را مستقیما هدف قرار داده است.

به گفته منابع خبری پیکر این دو شهید به بیمارستان منتقل شده است.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.